155 544 de angajati echilibrati

Articole

  • Home
  • / 155 544 de angajati echilibrati
155 544 de angajati echilibrati

155 544 de angajati echilibrati

alexandra

Pana in acest moment, Gala Work-Life Balance a reusit sa aduca o stare de bine si de echilibru pentru peste 155 000 de mii de angajati din Romania. Cum? Printr-un eveniment complex, structurat, axat pe nevoile angajatilor.

Evenimentul Work-Life Balance a strans laolalta, de-a lungul timpului, peste 210 companii si 415 participanti. Proiectele inscrise in competitie au ridicat an de an stafeta, companiile implementand programe dedicate aliniate la strategia de business a fiecarei companii.

Evenimentul se adreseaza tuturor specialistilor din HR, CSR, Training, Marketing sau Employer Branding si aduce in atentia angajatilor romani cele mai interesante subiecte din domeniu, precum concediul nelimitat, problemele personale la job, stresul si influentele acestuia, work-life balance pentru fiecare generatie si multe altele.

In fiecare an, incercam sa fim mai buni, sa cream o experienta unica de invatare si dezvoltare si sa aducem in prim plan importanta deosebita a unui stil de viata echilibrat intr-o lume atat de agitata.

Daca si tu esti interesat de acest eveniment, completeaza formularul de inscriere si trimite-l pe adresa de email office@dynamichr.ro.

Care sunt beneficiile daca alegi sa iti inscrii proiectul in competitie?

  1. Este singurul eveniment dedicat 100% domeniul Work-Life Balance din Romania.
  2. Urmatoarea editie va aduce o experienta inedita de invatare si dezvoltare prin care tu si colegii tai sa aveti un echilibru mai bun acasa si la job.
  3. Vei afla de la peste 100 de specialisti in HR care sunt trend-urile in materie de proiecte de well-being si ce teme sunt aplicate cu succes in companiile din Romania.
  4. Vei primi automat ghidul celor mai de succes proiecte implementate in anul in curs!
  5. Iti vom oferi toate resursele necesare pentru a-ti creste brandul de angajator si a fi in topul celor mai cautate companii de catre angajatii romani!
  6. Vei avea posibilitatea de promovare si comunicare a brandului de angajator in mediul online prin Business24Ziare.comChic Elite sau Learning Network.

Citeste continuarea articolului aici