Concurs - Life Heroes

Concurs - Life Heroes

Avand in vedere numeroasele proiecte de wellbeing implementate la ora actuala, majoritatea angajatilor se bucura de clipe de relaxare si voie bune in cadrul evenimentelor dedicate starii de bine a angajatilor.

Dar v-ati intrebat oare cine sunt persoanele din spatele acestor programe? Cei care planifica atent activitatile, care isi dedica chiar si timpul lor liber pentru a finaliza la timp toate detaliile, care se preocupa constant de starea de bine a angajatilor, dar care in acelasi timp, reuseste sa aloce timp si familiei ori activitatilor sale preferate.

Ei bine, daca stiti si voi o astfel de persoana din cadrul companiei unde lucrati, va invitam sa o faceti cunoscuta. Trimiteti pe adresa de email office@dynamichr.ro, datele persoanei respective si povestea lui sau a ei, iar noi vom avea grija sa primeasca toata atentia meritata in cadrul Galei Work-Life Balance, editia a VI-a, din data de 23 Februarie 2017.

Asteptam sa cunoastem cat mai multi "Work-Life Balance Heroes", sa aflam mai multe despre cum se descurca ei sa isi mentina echilibrul dintre viata personala si cea profesionala si sa inspiram si alti oameni sa le urmeze exemplul.