Gala Work-Life Balance, editia a II-a, 2012 - 2013

Cea de-a doua editie a Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor a adus multe surprize participantilor in competitie, dar si pentru cei prezenti in sala, astfel ca impreuna cu sponsorii nostri Avia Motors, Oxette, World Class, Restaurantul Raw.z si Ikhaya Drum am oferit cadouri si premii tuturor celor prezenti la eveniment.

Dynamic Human Resources a oferit traininguri gratuite pentru angajatii companiilor, precum si facilitati in implementarea unui proiect dedicat angajatilor si am implicat oamenii de HR prezenti intr-o sesiune interactiva, in care sa vina cu idei pentru implementarea proiectelor care sustin conceptul de Work Life Balance pentru angajatii lor.

Castigatorii editiei au fost: Unicredit Leasing Corporation IFN (locul I), Fabryo Corporation (locul II) si Cheque Dejeuner Romania (locul III) pentru categoria 100 - 250 angajati, Cargill Agricultura (locul I) si SCC Services Romania (locul II) pentru categoria 250 - 500 angajati si Orange Romania pentru categoria peste 500 angajati. Premiile speciale acordate de juriu au mers catre companiile Elmas si DAAS.