Ghid de participare

  • Home
  • / Ghid de participare

Pasul 1 - Inscrie-te la Gala Wok-Life Balance

Inscrierea companiilor se face prin completarea formularului de inscriere. Va rugam sa il completati si sa il trimiteti in format electronic la adresa: office@dynamichr.ro. Participantii au obligatia de a se asigura telefonic sau prin e-mail ca formularul lor a fost primit, inainte de data si ora limita.

Pasul 2 - Proiectul practic

Aceasta etapa presupune prezentarea unui proiect de wellbeing, in cadrul Galei Work-Life Balance, implementat in decursul anului 2016 pana la 15 ianuarie 2017 si se adreseaza, exclusiv, celor inscrisi in calitate de angajatori, ce implementeaza proiecte de wellbeing sau sponsori, ce sustin proiecte de wellbeing. Pot fi inscrise mai multe proiecte la oricare dintre categoriile mentionate. Va rugam sa completati formularul de inscriere a proiectului cat mai complet si corect. Inscrierea proiectului se face exclusiv prin e-mail trimitand acest formular completat pana la data de 31 ianuarie 2017 la adresa office@dynamichr.ro. Formularul va fi transmis atat in varianta semnata (scanata), cat si in format editabil (Word). Nominalizarea se va baza exclusiv pe proiectele implementate sau in curs de implementare in perioada 2016 - 2017, si incheiate la data de 15 ianuarie 2017 cu impact demonstrat. Inscrierile proiectelor se vor face in functie de categoriile prezentate. Juriul va lua in considerare exclusiv informatiile furnizate in formularul de inregistrare si in anexe. Toate campurile din formularul de inregistrare sunt obligatorii.

Pasul 3 - Feedback-ul angajatilor - optional

Fiecare companie inscrisa la Gala Work-Life Balance va avea posibilitatea de a efectua o analiza asupra echilibrului dintre viata personala si cea profesionala a angajatilor lor, prin intermediul Dynamic HR. Astfel, angajatii fiecarei companii care doreste sa obtina aceste rezultate vor fi invitati sa raspunda online si anonim pe o scala de la 1-10 (unde 1 inseamna foarte greu, iar 10 foarte usor) la urmatoarea intrebare: "Cat de usor va este sa mentineti un echilibru intre viata de familie si cea profesionala". Companiile vor primi un link pe care vor fi rugate sa il distribuie angajatiilor pentru ca acestia sa poata raspunde la intrebarea mentionata.