Inscrie-te si tu

Inscrie-te si tu la Gala Work-Life Balance, editia a VI-a, ce va avea loc in data de 23 Februarie 2017.

Numarul companiilor care implementeaza programe prin care isi ajuta angajatii sa obtina si sa pastreze un echilibru intre viata personala si cea profesionala s-a dublat in ultimii cinci ani ca urmare a nevoii de a creste eficienta echipelor. In fiecare an, cateva zeci de companii care activeaza in Romania participa la Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor, la care isi prezinta programele de dezvoltare a angajatilor si crestere a performantei lor.

In cadrul evenimentului, vor fi desemnate companiile care investesc in dezvoltarea si motivarea angajatilor, care se implica in cresterea performantei angajatilor lor prin activitati dedicate echilibrului dintre viata personala si cea profesionala.

Va asteptam la aceasta Gala, fie in calitate de angajator care implementeaza proiecte de wellbeing, fie de participant care doreste sa beneficieze de cele mai noi idei pe aceasta tema, prezentate de alte companii locale si multinationale, fie ca si sponsor care sustine proiecte de wellbeing.

Categoriile de proiecte prezentate in cadrul Galei vor viza: daruirea in comunitate, relationarea, sportul, aprecierea, noi orizonturi, sanatatea fizica si cea psihica, relaxarea, emotiile pozitive sau autoacceptarea si autonomia.