Alina Nicolescu, Zentiva, o companie Sanofi

  • Home
  • / Alina Nicolescu, Zentiva, o companie Sanofi

In prezent, sunt o pasionata Ambasadoare a Bunastarii, fiind parte a echipei de Resurse Umane din cadrul Companiei farmaceutice Zentiva – Divizia Industriala. Ocup aceasta pozitie de 5 ani si ma regasesc in fiecare zi in ceea ce fac, simt ca ideile mele se materializeaza in proiecte si initiative cu impact. Rezultatele obtinute in urma organizarii programelor de well-being, a proiectelor de strategie in Resurse Umane precum si a proiectelor de imbunatatire continua mi-au confirmat faptul ca drumul ales de mine este unul care duce catre performanta.

Cu background in inginerie chimica, m-am alaturat echipei Zentiva in urma cu 12 ani, perioada in care am ocupat mai multe roluri in departamentele Productie si Lean Manufacturing&Performanta Industriala. Faptul ca am implementat metodologia Lean in compania noastra m-a ajutat sa am o alta abordare in ceea ce priveste provocarile aparute in procesele derulate in Zentiva.

Experienta de pana acum ma determina sa cred ca echipa face mereu diferenta, in orice domeniu ai activa si indiferent ce rezultate sunt asteptate de la tine.