Beatrice Vana, OMV Petrom

  • Home
  • / Beatrice Vana, OMV Petrom

Parcurgandu-i profilul profesional, vei regasi o persoana dedicata, care a contribuit la succesul unor companii de renume, ocupand pozitii de Manager de Resurse Umane si coordonand echipe angajate in consolidarea functiei de Resurse Umane.

Ceea ce nu vei sesiza la fel de usor, este dedicarea si uneori chiar incapatanarea de a ajunge la rezultate acolo unde altii abandoneaza. Reteta reusitei sale porneste de la convingerea ca o organizatie este un organisim viu, cu nevoi individuale, care nu se poate dezvolta cu teorii din carti. A gasi un echilibru optim de solutii ce ‘hranesc’ o companie pe termen lung, pornind de la motivarea echipelor, consolidarea angajamentului si ‘acordarea’ continua a proceselor la ritmul pietei, este un exemplu de abordare a functiei de resurse umane.

O  lista a celorlalte roluri si activitati din viata sa, care o completeaza si o definesc, ar enumera : fiica recunoscatoare, sotie iubitoare, mama mandra, prietena de nadejde, maratonista in devenire, mic artist, vecina responsabila, cercetas cu principii, parenting trainer  …si alte atatea roluri, ce se nasc si se dezvolta din preocuparile si valorile sale.