Dan Ditoiu, Raiffeisen Bank Romania

  • Home
  • / Dan Ditoiu, Raiffeisen Bank Romania

Dan Ditoiu este in prezent Wellbeing Program Manager in cadrul companiei Raiffeisen Bank, companie in care si-a desfasurat activitatea in ultimii 13 ani. Are o experienta de peste 20 ani in domenii precum: banking, asigurari sau invatamant. A dezvoltat si condus proiecte de anvergura cu impact in zona de business-customer experience sau programe complexe de pregatire- onboarding si de dezvoltare continua de competente.

In proiectele pe care le dezvolta, un rol important il ocupa preocuparile pentru masurarea si cuantificarea impactului, prin dezvoltarea unor mecanisme care sa lege actiunile de un rezultat cert. S-a format in domeniul psihologiei, activand in proiecte complexe ce utilizeaza metode experientiale de pregatire cum ar fi simularea de business, dar si in proiecte ce presupun interventia prin facilitare sau coaching.

Proiectul de care se simte cel mai apropiat este cel pe care l-a dezvoltat in urma cu aproximativ 4 ani si pe care il coordoneaza si in prezent, este programul de stil de viata al angajatilor Raiffeisen Bank - RStyle - "Traieste echilibrat!". Acesta a presupus crearea unui context nou care sa ofere tuturor angajatilor accesul la programe specializate de echilibrare individuala, fie ca vorbim despre sanatatea fizica, emotionala sau de sanatatea relatiilor.

Proiectul RStyle a fost poate cea mai mare provocare de pana acum, aceea de a dezvolta solutii intr-un domeniu cu totul nou: sanatatea si bunastarea psihologica a angajatilor(well-being) care sa impacteze starea individuala de bine si echilibrul dintre viata personala si cea profesionala a acestora (work-life balance).

Timpul liber este petrecut in cea mai mare parte alaturi de familie. Are doua mari pasiuni: "gardening" - a cultivat si ingrijeste cu multa daruire o gradina cu peste 100 de specii de plante diferite, si "cooking" - ii face placere sa-si petreaca timpul liber gatind pentru familie si prieteni.

Motto: "The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes." M. Proust