Mirela Stere, Macromex

  • Home
  • / Mirela Stere, Macromex

Absolventa a Institutul de instalatii pentru constructii din Bucuresti, a cursului Managementului strategic al resurselor umane la Asebuss – Exec-Edu si am o Diploma profesionala in management, obtinuta la Open University Business School.

Sunt Trainer autorizat si Manager de HR certificat de catre Consiliul de standarde profesionale si atestare.

Mi-am inceput cariera in Resurse umane in 1992, iar cele mai relevante sunt ultimele doua locuri de munca: First Logistic Distribution, loc in care am activat 6 ani ca si HR Officer si grupul de firme Macromex, unde lucrez din aprilie 2004 ca si Director de Resurse umane la nivel de grup .

Am coordonat proiecte complexe de resurse umane care au implicat schimbare de cultura, restructurare colectiva si outplacement, green field-uri in logistica si productie, am facut consultanta pentru partenerii de business, am derulat operatiuni de HR pe pietele din Bulgaria, Cehia, Slovacia si Ungaria, am fost Manager de proiect pentru proiectul “Competitivitate si performanta prin Academia Macromex” – proiect gestionat cu fonduri europene in valoare de 88,000 eur. Am obtinut numeroase diplome si distinctii pentru proiecte de WLB, employer branding – Best employers, managementul si dezvoltarea continua a resurselor umane, proiecte de recrutare si training.