Simona Nicolaescu, Dynamic HR

  • Home
  • / Simona Nicolaescu, Dynamic HR

Desemnata “Antreprenorul anului”, in anul 2013, Simona Nicolaescu si-a dedicat ultimii 7 ani din cariera sa profesionala sustinerii si promovarii vietii echilibrate, prin proiecte creative, adresate mediului de afaceri, derulate in premiera in Romania. Sub semnatura sa au luat nastere primul program de well-being pentru angajatii companiilor, in anul 2010, si primul audio-book pentru diminuarea stresului, in anul 2014, intitulat „Tehnici de reducere a stresului”.

Este, alaturi de echipa Dynamic HR, organizatorul celei mai ample Gale de Work-Life Balance din tara noastra. Din 2010, de cand masoara impactul starii de bine asupra cifrei de afaceri a companiilor, a putut observa ca acesta poate fi important, ajungand pana la 50%.

Lucreaza cu organizatii care doresc sa le insufle oamenilor pasiune pentru ceea ce fac si care cauta solutii pentru o viata echilibrata. Realizeaza diagnoza, design-ul si strategia de programe de well-being care au impact in zona de business, care cresc retentia personalului, cresc energia la locul de munca si intaresc brandul de angajator. Departe de a fi programe clasice, de tip masaj la birou, nutritie sau ateliere recreative, proiectele dezvoltate de ea pornesc de la obiectivele de business, sunt aliniate la realitatea organizatiei si au adresabilitate la scara larga.

Inspirata de obiectivul sau de a-i sustine pe oameni sa aiba un stil de viata echilibrat, sa traiasca in prezent si sa aiba pofta de viata a creat “Relax at Work”, program care concentreaza cele mai eficiente practici din pregatirea si experienta sa in coaching, leadership development, psihoterapie ericksoniana, analiza tranzactionala si tehnici de relaxare. Acest program complex contine sesiuni one-to-one de deconectarea totala si traininguri de grup dedicate managementului stresului, cu tehnici de relaxare profunda si imediata.

„Atata timp cat iti urmezi propriile pasiuni si visuri, poți obtine orice in viata” este crezul sau, confirmat puternic de o experienta unica, greu de descris in cuvinte: “In timpul unui program intensiv de patru zile de terapie cranio-sacrală acvatica asistata de delfini, am simtit fizic si imediat cum tot ce este in jurul tau te sprijina, atunci cand iti doresti cu tarie ceva”.